Verzenden

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wat leuk dat je een bestelling wil plaatsen! Na jouw bestelling bij Blossig Bloemen wordt deze binnen 5 werkdagen verzonden. Dit komt doordat alle boeketten op de hand worden geschikt en samengesteld. Zodra jouw bestelling onderweg is ontvang je een track en trace via de mail.

Waarom is de levertijd van een cadeaubon anders?

Zodra je jouw cadeaubon besteld ontvang je deze binnen 1-3 werkdagen. Het verwerken van een cadeaubon kost minder tijd en vaak worden deze last minute besteld. Wij willen graag dat jij je cadeaubon op tijd kan geven, dus vandaar dat de levertijd sneller is dan bij een boeket!

Wat zijn de verzendkosten?

Boven de 100,- betaal je geen verzendkosten bij Blossig Bloemen! Is jouw bestelling minder dan 100,-? Dan rekenen wij 8,95 voor het verwerken van jouw bestelling.

Bestel je een cadeaubon? Wij rekenen hiervoor geen verzendkosten mits het bedrag onder de 50,- is.

Bestel je vanuit het buitenland? Jouw verzenkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen. Deze kosten verschillen namelijk per land.

Via welke partij wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Help! Mijn bestelling is nog niet aangekomen.

Het kan zijn dat jouw bestelling er langer over doet dan normaal. Wij hebben geen invloed op de drukte bij PostNL.

Maak je je zorgen over jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en wij helpen je graag verder.

Is de verzendtijd langer tijdens een kortingsactie of feestdagen?

Tijdens een kortingsactie of feestdagen is de verzendtijd langer dan normaal. Er wordt dan heel veel tegelijkertijd besteld waardoor de verzendtijd kan oplopen. Zodra jij een track en trace code ontvangt is jouw bestelling onderweg! We zijn je dus zeker niet vergeten.