Blossig Bloemen

 
Mijn naam is Maud Gisbers en ik ben het gezicht achter Blossig Bloemen. In juni 2021 ben ik gestart met het schikken van zijden bloemen.

Verse bloemen zijn natuurlijk prachtig maar geven je interieur maar kort een boost.
In de tijd dat ik in een woonwinkel werkte kwam ik in aanraking met zijden bloemen. Ik was meteen verkocht!

In die tijd kocht ik namelijk wekelijks verse bloemen op de markt, om ze vervolgens thuis helemaal naar mijn zin te schikken. Het schikken vond ik leuk, maar het verzorgen van de bloemen minder. Het lukte mij maar niet om ze lang goed te houden, dus waren die zijden bloemen een perfecte oplossing.

Vanuit mijn eigen creativiteit ben ik aan de slag gegaan met het schikken van zijden boeketten. Al snel merkte ik dat het schikken van een zijden boeket anders werkt dan het schikken van een vers boeket. Je kan namelijk elke steel buigen en helemaal naar wens opmaken. Door de jaren heen heb ik mijn eigen manier van schikken gecreëerd en heb ik ondertussen al heel veel klanten blij mogen maken met mijn creaties. Een boeket van Blossig Bloemen herken ik dan ook uit duizenden.

Een mooi bij effect is natuurlijk de duurzaamheid van zijden bloemen. Klimaatvriendelijk en uiteindelijk goed voor je portemonnee. Bij een goede verzorging gaan ze een leven lang mee.
Scroll gerust door de website voor inspiratie en stel je vragen via het contactformulier. Ik help je graag verder met jouw droomboeket!

Liefs,
Maud

Zijden boeketten, sets van zijden bloemen of kunst takken.